Expat verhuur: zorgeloos naar het buitenland

Wilt u snel en veilig uw woning in Arnhem verhuren en zonder zorgen naar het buitenland? Neem dan contact op met EHR voor expat verhuur. Wij zijn al bijna 25 jaar gespecialiseerd in het (tijdelijk) verhuren van huizen in het hogere segment aan voornamelijk het bedrijfsleven en expats. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat u snel en efficiënt aan een betrouwbare huurder te helpen. 

 

Een aantal voordelen van EHR op een rij:

Specialist in tijdelijke woningverhuur voor expats in Arnhem. 

U wilt uw woning of appartement verhuren? Tijdelijk of voor een langere periode? EHR staat voor Executive home Rentals en is de specialist in tijdelijke woning verhuur voor expats. Executive home Rentals heeft jarenlange ervaring in en kennis van tijdelijke woningverhuurin Arnhem. We zorgen voor de juiste match tussen huurders en particuliere verhuurders. Daar heeft u verder geen omkijken naar.

Expat verhuur Arnhem EHR

 

Uw woning niet onbeheerd achterlaten!

U vertrekt zelf naar het buitenland en u wilt graag uw eigen huis verhuren? EHR neemt het verhuren van uw woning in Arnhem uit handen. De huurder heeft één aanspreekpunt en wij zorgen voor de opvolging. U heeft verder geen omkijken meer naar uw woning of appartement en kunt met een gerust hart naar het buitenland.

Snel en veilig verhuren voor expats -Zonder zorgen naar het buitenland

U gaat voor een lange periode naar het buitenland, dan uw huis tijdelijk verhuren ook kosten besparend zijn. Wij promoten uw woning op diverse websites, waaronder EHR.NL Expat Rentals, Pararius en Funda voor een groot bereik. Huurders worden altijd zorgvuldig gescreend en Executive home Rentals verzorgt het huurcontract. U kunt uw woning via ons snel en veilig verhuren.

Verhuren aan Expats

Gaat u samenwonen, wil u uw tweede huis verhuren, uw koophuis verhuren of investeert u in vastgoed en heeft u daarom een of meerdere vastgoedobjecten in Arnhem die u wilt verhuren aan expats? Ook dan bent u bij EHR aan het juiste adres.

 

 

Vragen of advies?

Vul onderstaand formulier in en onze adviseurs nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waarom kiest u voor EHR.nl

Betrouwbare huurders

Uw woning(en) wordt gepromoot op verschillende populaire woningplatformen, waaronder Pararius en Funda.

Totaaloplossing

EHR verzorgt de verhuur en het beheer van uw woning(en). U hoef zich dus geen zorgen meer te maken over uw woning.

Hoog rendement

Momenteel zijn er historisch lage spaarrentes. Ondanks de economisch onzekere vooruitzichten is beleggen in onroerend goed nog steeds een waardevaste investering waarbij een rendement van 6 % en meer  haalbaar is. 

25 jaar ervaring in het verhuren van woningen.

EHR heeft al bijna 25 jaar ervaring in het verhuren van woningen. EHR.nl gelooft namelijk al sinds 1994 in de kracht van betrokkenheid en belooft hiermee een betrouwbare partner te zijn.