Express verhuur


EHR staat bekend als de landelijke verhuurmakelaar die al meer dan 25 jaar is gespecialiseerd in woningverhuur aan expats. Dat doen we graag, goed en veelvuldig. 

Naast de expat verhuur hebben we een nieuw EHR label, EHR Express.
EHR Express is bedoeld voor verhuurders die in een populaire prijsklasse woningen en appartementen willen aanbieden tegen een scherp bemiddelingstarief.

Wil jij je huis verhuren? Hoe meer je in eigen beheer doet, des te aantrekkelijker het tarief. Veel van onze ervaren verhuurders in dit segment leveren zelf hun foto's aan en er is bijvoorbeeld ook een optie om je eigen opleveringen te doen. Hiermee houdt EHR Express het tarief laag. Wij plaatsen de woning op onze EHR websites en andere woningwebsites, verzorgen de screening en bezichtigingen en stellen een huurovereenkomst naar ROZ model onbepaalde tijd op.

Je huis verhuren via de speciale EHR Express dienstverlening is verrassend voordelig!


De voordelen op een rijtje:

  • Vrijblijvende opname van je woning in ons bestand en plaatsing op onze landelijke EHR website, doorplaatsing op woningwebsites als Pararius.nl en Jaap.nl
  • Grote database met zoekende huurders
  • Grote regionale bekendheid
  • Groot netwerk om de beste huurders te selecteren
  • Snelle invulling van leegstaande woonruimte door groepsbezichtigingen via een live video verbinding
  • Uitgebreide screening van de huurders
  • IJzersterke huurovereenkomsten
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Scherpste tarieven in de markt


Heb je vragen of wil je vrijblijvend advies? Neem contact op via het contactformulier rechts op de pagina. Je kunt ons ook mailen (arnhem@ehr.nl) of bellen (026-7114555).

 

Totaaloplossing
Kies je liever voor een totaaloplossing in plaats van de express dienstverlening? EHR is volledig ingericht op het ontzorgen van verhuurders en levert ook totaaloplossingen voor bemiddeling en beheer. Neem contact op voor meer informatie.

 

Vragen of advies?

Vul onderstaand formulier in en onze adviseurs nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waarom kies je voor EHR Express?

Betrouwbare huurders

Je woning(en) wordt gepromoot op verschillende populaire woningplatforms, waaronder Pararius en huurwoningen.nl.

De scherpste tarieven

EHR Express is een label dat de scherpste tarieven garandeert. Daar mag je ons ook aan houden als je een goedkopere aanbieding voor de verhuurbemiddeling van je woning krijgt. Bij ons betaal je in dat geval hetzelfde tarief.

Hoog rendement

Momenteel zijn er historisch lage spaarrentes. Ondanks de economisch onzekere vooruitzichten is beleggen in onroerend goed nog steeds een waardevaste investering waarbij een rendement van 6% en meer haalbaar is. 

25 jaar ervaring in het verhuren van woningen

EHR heeft meer dan 25 jaar ervaring in het verhuren van woningen. EHR.nl gelooft namelijk al sinds 1994 in de kracht van betrokkenheid en belooft hiermee een betrouwbare partner te zijn.