Woningverhuur met rendement

Gaat u samenwonen, wil u uw tweede huis verhuren, uw koophuis verhuren of investeert u in vastgoed en heeft u daarom een of meerdere vastgoedobjecten in Arnhem die u wilt verhuren? Bij EHR bent u aan het juiste adres.

 

Een aantal voordelen van het verhuren van woningen als particulier via EHR op een rij:

Verhuur snel, veilig en mét rendement via EHR. Specialist in woningverhuur

Heeft u een of meerdere vastgoedobjecten in Arnhem? U wilt uw vastgoed, zoals een woning verhuren met rendement? Tijdelijk of voor een langere periode? Executive Home Rentals is de specialist in tijdelijke woning verhuur in Arnhem. Bij EHR is het bijvoorbeeld mogelijk om snel uw woning te verhuren aan expats. Executive Home Rentals heeft jarenlange ervaring in en kennis van de regionale vastgoedmarkt in de regio Arnhem. We zorgen voor de juiste match tussen huurder en particuliere verhuurder, stemmen de contracten af en kunnen het beheer van het vastgoed op ons nemen.

Woning verhuren aan expats

Hoog rendement.

De aantrekkende economie, historisch lage spaarrentes, grote vraag naar verhuurwoningen in Arnhem, redenen genoeg om te beleggen in lucratief maar stabiel vastgoed.
Onze ervaring leert dat een rendement tot 8% absoluut haalbaar is.

Uw vastgoed beheerd!

Wij kunnen alle zorgen voor de verhuur van woningen uit handen nemen met onze beheerservice. De huurder heeft één aanspreekpunt en wij zorgen voor de opvolging. Het beheer van uw vastgoed is in goede handen bij Executive Home Rentals.

Snel en veilig verhuren & volledig beheer mogelijk.

Wij promoten uw woning op diverse websites als Pararius en Funda voor een groot bereik. Huurders worden altijd volledig gescreend en Executive Home Rentals verzorgt het huurcontract. Uw woning verhuurt u snel en veilig.

 

 

Vragen of advies?

Vul onderstaand formulier in en onze adviseurs nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waarom kiezen voor EHR?

Promotie van woningen op veel bezochte websites

Uw woning(en) wordt gepromoot op verschillende populaire woningplatformen, waaronder Pararius en Funda.

Totaaloplossing

EHR verzorgt de verhuur en het beheer van uw woning(en). U hoef zich dus geen zorgen meer te maken over uw woning.

Hoog rendement

Momenteel zijn er historisch lage spaarrentes. Ondanks de economisch onzekere vooruitzichten is beleggen in onroerend goed nog steeds een waardevaste investering waarbij een rendement van 6% en meer haalbaar is. 

25 jaar ervaring in het verhuren van woningen

EHR heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het verhuren van woningen. EHR.nl gelooft namelijk al sinds 1994 in de kracht van betrokkenheid en belooft hiermee een betrouwbare partner te zijn.