Huis verhuren


EHR staat bekend als de landelijke verhuurmakelaar die al meer dan 25 jaar is gespecialiseerd in woningverhuur aan expats. Dat doen we graag, goed en veelvuldig. 

Maar EHR doet meer. Ook bij reguliere verhuur van appartementen woningen of individuele verhuurobjecten hebben wij een perfecte oplossing met de scherpste tarieven. 

Wil jij je huis verhuren? Hoe meer je zelf doet, aantrekkelijker de tarieven. Veel van onze ervaren verhuurders in dit segment leveren zelf hun foto's aan en doen soms eigen opleveringen. Daarmee kan EHR  de tarieven laag houden. Wij plaatsen de woning op onze EHR  websites en andere woningwebsites, verzorgen de screening en bezichtigingen en stellen een huurovereenkomst naar ROZ model onbepaalde tijd op. 

Je huis verhuren via de speciale EHR Express dienstverlening is verrassend voordelig!


De voordelen op een rijtje:

  • Vrijblijvende opname van je woning in ons bestand en doorplaatsing op woningwebsites als Pararius.nl en Jaap.nl
  • Grote regionale bekendheid
  • Groot netwerk om de beste huurders te selecteren
  • Snelle invulling van leegstaande woonruimte door groepsbezichtigingen via een live video verbinding
  • Uitgebreide screening huurders
  • IJzersterke huurovereenkomsten
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Scherpste tarieven in de markt


Heb je vragen of wil je vrijblijvend advies? Neem contact op via het contactformulier rechts op de pagina. Je kunt ons ook mailen (arnhem@ehr.nl) of bellen (026-7114555).

Vragen of advies?

Vul onderstaand formulier in en onze adviseurs nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waarom kies je voor EHR.nl

Betrouwbare huurders

Je woning(en) wordt gepromoot op verschillende populaire woningplatforms, waaronder Pararius en huurwoningen.nl.

Totaaloplossing

Kies je liever voor een totaaloplossing in plaats van de express dienstverlening? EHR is volledig ingericht op het ontzorgen van verhuurders en levert ook totaaloplossingen voor bemiddeling en beheer. 

Hoog rendement

Momenteel zijn er historisch lage spaarrentes. Ondanks de econiomisch onzekere vooruitzichten is beleggen in onroerend goed nog steeds een waardevaste investering waarbij een rendement van 6% en meer haalbaar is. 

25 jaar ervaring in het verhuren van woningen

EHR heeft meer dan 25 jaar ervaring in het verhuren van woningen. EHR.nl gelooft namelijk al sinds 1994 in de kracht van betrokkenheid en belooft hiermee een betrouwbare partner te zijn.